Excite

De nieuwste kapsels van 2011 zijn kort

De nieuwste kapsels van 2011 zijn kort voor zowel de mannen als de vrouwen. De kapsels hebben veel met elkaar gemeen. Het kapsel van 2011 is kort aan de zijkant en langer aan de bovenkant. Het verschil in lengte tussen de zijkant en bovenkant is geheel aan de persoon zelf. De zijkant mag zelfs geschoren zijn en de bovenkant mag zo lang zijn tot aan de nek.

Boriello

De trendsetter voor de heren is de Italiaanse voetballer Marco Boriello. Naast popsterren en filmsterren zijn ook voetballers tegenwoordig de trendsetters op modegebied. Zo ook in de haardracht. Het korte kapsel voor de heren heeft in 2011 zachte lijnen. De lokken aan de bovenkant zijn zo lang dat je een hanenkam kan creëren. De opgeschoren zijkant maakt deel uit van dit kapsel. Ondanks de hanenkam is het kapsel ook geschikt om te dragen naar kantoor. Met de juiste haarproducten maak je van dit kapsel een trendy maar degelijk kantoorkapsel.

Weg met de gel

Het leuke van dit kapsel, wat ook wel het ‘Boriello-kapsel’ wordt genoemd, is dat je het kan afwisselen. Dit vereist wel variatie in het gebruik van stylingproducten. Voorheen waren mannen vooral gehecht aan een pot gel. Maar tegenwoordig wordt mannen aangeraden diverse styling- en finishproducten te gebruiken. Hiermee kan je de leukste effecten maken en je kapsel voor verschillende gelegenheden geschikt maken.

Kort voor dames

Ook de vrouwen mogen kort in 2011. Als je altijd al kort haar wilde dragen dan is 2011 jouw jaar. Ook de vrouwen dragen het haar kort aan de zijkant en lang aan de boven- en voorkant. Het contrast tussen kort en lang geeft het trendy effect. Vrouwen kunnen van voren ook een stoere hanenkam dragen. Voor de nette gelegenheden dragen ze een stoere schuine lok van voren of het haar helemaal strak naar achteren gedragen.

Voor foto’s van de trendy nieuwste kapsels van 2011 ga je naar trendystyle.nl (dames) of adversus.nl (heren).

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020