Excite

Nieuwe Kate Moss collectie in de winkel!

De nieuwe collectie van Kate Moss voor Topshop ligt weer in de winkel! Het blonde topmodel ontwerpt al jarenlang haar eigen kledinglijn voor het modeketen en doet dit praktisch altijd met veel succes. Deze keer liet ze zich inspireren door vintage mode.

Voor de elfde keer op rij heeft Kate Moss zich bezig gehouden met het ontwerpen van een nieuwe lijn voor Topshop. De lijn wordt – net als altijd – ook door haarzelf aangeprezen in een mooie collectie met zwart-wit advertenties. Ondanks het roerige drugsverleden van het model, heeft ze deze klus altijd weten te behouden. Gelukkig, want daardoor kunnen wij weer genieten van een topcollectie!

Het grote pluspunt van deze collectie is dat het hier om een heel betaalbare mode gaat. Het allerduurste kledingstuk is een lange, leren jas van zo’n 350 euro. Dit is wel echt een uitschieter, want voor alle andere kledingstukken betaal je maximaal zo’n 185 euro. Voor gewone tops en truitjes ben je ongeveer 40 tot 50 euro kwijt.

Net als ieder seizoen kan ook deze collectie weer in de talloze Topshop winkels gekocht worden, of natuurlijk via internet. Overigens is het dan wel aan te raden om er snel bij te zijn; veel van de kledingstukken worden ook door Kate zelf gedragen en vliegen over de toonbank zodra zij ermee gespot is!

Afbeelding: Flickr account Fla Pessoa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021