Excite

Nieuwe IT-bag van Prada

Er komt weer een nieuw modeseizoen aan en dat betekent ook dat er weer een nieuwe IT-bag gekozen zal worden. In dit geval lijkt het erop dat de Prada Saffiano dat gaat worden. Die wordt namelijk al bij veel celebs gespot!

De Prada Saffiano is één van de nieuwe tassen die het topmerk Prada uitbrengt voor de lente van 2010. Inmiddels hebben we de Prada Saffiano al kunnen zien aan de arm van onder andere Sienna Miller, Penelope Cruz en de altijd stijlvolle Victoria Beckham. Dat maakt deze tas tot dé nieuwe IT-bag van het seizoen.

Deze nieuwe tas heeft een opvallend uiterlijk; de tas zelf is uitgevoerd in twee kleuren die bijvoorbeeld als geel – blauw – geel op de tas zijn aangebracht. Het hengsel is dan vervolgens weer een andere kleur. De Prada Saffiano zal in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, zoals de zojuist genoemde combinatie van pastelgeel en babyblauw, oranje en roze, wit en beige, zwart en wit of eenvoudige kleuren.

Je kunt bovendien kiezen tussen een vierkante vorm en een ronde vorm. De tas is relatief klein, dus je kunt hem zowel om je schouder dragen, als hem als clutch gebruiken.

De collectie zal vanaf november verkrijgbaar zijn via de website van Prada. Waarschijnlijk zul je nog wel even een beetje moeten sparen, want een exemplaar kost al snel 1500 dollar.

Afbeelding: Prada.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021