Excite

Nieuwe H&M collectie Matthew Williamson

Eerder deze maand is er een speciale collectie van Matthew Williamson in de winkelketen H&M verschenen. De collectie is in zo’n 1600 winkels van H&M te verkrijgen. De speciale collectie is gericht op de zomer en bevat veel vrolijke kleuren. Het lijkt erop dat de collectie van Matthew Williamson een stuk populairder is dan limited edition collectie die in april in de H&M te vinden was.

Matthew Williamson heeft al eerder een collectie ontworpen speciaal voor de H&M. De designer staat bekend om zijn kaleidoscoopachtige prints, exotische invloeden en bohemian ontwerpen. Hij is erg populair bij diva’s zoals Sienna Miller en Kate Moss. Tijdens een feestje van de lancering van Madonna’s kledinglijn werd hij gevraagd om een collectie voor H&M te ontwerpen. Het resultaat is echte zomerse kleding, mode die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen.

De nieuwe lijn voor H&M is felgekleurd. Bij de collectie voor de dames zit onder anderen een badpak met haltertop, een blauwgroen jurkje met een pauwenverenprint en een jasje dat bruin is en roze accenten heeft. Voor de heren zijn er badhanddoeken en t-shirts met een pauwenverenprint. Volgens Matthew Williamson kun je de felle kleuren ook prima met zwart combineren. Toch is hij van mening dat het ook prima zonder combinatie kan. De zomer staat immers voor vrolijk.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021