Excite

Nieuwe hit: lichtgevende lingerie!

Na eetbare en natuurlijk gewone lingerie is er weer iets nieuws op de markt: lichtgevende lingerie. En dit blijkt een ongekend succes: de lingerie wordt nu al wereldwijd verkocht!

De lichtgevende lingerie is een idee van Jan Hawley. Haar zoons inspireerden haar tot het maken van nog spannendere lingeriesetjes. Deze lichtgevende setjes zijn echt alleen bedoeld voor een donkere slaapkamer. Als de lichten uitgaan, dan zie je zowel het slipje als de beha prachtig licht geven. Volgens Hawley zijn mannen hier gek op!

Eerder had Hawley al een lingerie ontworpen, maar die was nog redelijk voorzichtig vergeleken met de ‘Boudoir’ collectie. Die collectie was dan ook bedoeld om ook gewoon overdag en naar het werk te dragen. De Boudoir-collectie is bedoeld om snel aan én snel uit te trekken. Het lichtgevende element is vooral bedoeld als grappig en spannend.

De lingeriesetjes worden nu overal ter wereld verkocht, in Australië – waar Hawley vandaan komt – en ook in Amerika en verschillende Europese landen. Hawley kijkt hier zelf ook wel van op: ze is in de eerste instantie samen met haar man begonnen in een uithoek van Australië en het lijkt nu wel of het succes niet stopt.

De samenwerking met haar zoons is Hawley goed bevallen. Die zorgen er dan wel voor dat de collectie wat spannender wordt, maar geven ook belangrijke input over wat mannen belangrijk vinden aan lingerie. Voor haar was dit dan ook letterlijk een ‘verlichtende’ ervaring!

Afbeelding: BARCROFT

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021