Excite

Nieuwe collectie Victoria Beckham op NY Fashion Week

Omdat haar broeken op het moment aan de straatstenen niet meer te slijten zijn, richt Victoria Beckham zich op haar collectie jurken. De nieuwe lente/zomer collectie voor 2010 werd onthuld op de New York Fashion Week.

Dit is de derde keer dat de voormalige Spice Girl een collectie jurken uitbrengt. Hoewel de jurken vooral geschikt zijn voor vrouwen met het postuur van Victoria, vinden ze toch gretig aftrek. Volgens Posh zelf is het feit dat ze voor de derde keer een collectie uitbrengt een teken dat ze nu ook serieus genomen wordt als ontwerper.

Wat ongetwijfeld ook bijdraagt aan de populariteit van de jurken, is het feit dat verschillende beroemdheden er al in gespot zijn. Elle MacPherson, Madonna, Brooke Shields, Leighton Meester: allemaal werden ze gefotografeerd in de bijzondere jurken.

Tijdens het ontwerpproces kijkt Victoria niet alleen naar wat ze zelf mooi vindt, maar luistert ze ook naar haar klanten. Zo ligt in de nieuwe modecollectie de nadruk met name op benen en niet op het decolleté. Volgens Victoria is dit aantrekkelijker én vragen haar klanten daarom.

Erg goedkoop zijn de jurken trouwens niet: je betaalt al snel twee tot drieduizend euro voor een exemplaar. Voor dat geld heb je echter wel een echte Victoria Beckham in je kast hangen – een designerstuk dat in ieder geval op dit moment nog erg goed in de markt ligt!

Afbeelding: Flickr account lucky.lion81

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021