Excite

Nieuwe Calvin Klein maakt slank!

Normaal gesproken moet je al slank zijn, wil je in een paar skinny jeans passen. Erg modieus dus, maar niet voor iedereen weggelegd. Daarom komt Calvin Klein met zijn nieuwe collectie jeans, “Body”. Deze collectie is juist gemaakt om je een mooiere lijn te geven, ook als je die nog niet hebt!

Het boegbeeld van de nieuwe Calvin Klein campagne, Eva Mendes, zal weinig te klagen hebben over haar figuur. Wél zal het haar ongetwijfeld ook best wat moeite kosten om in een paar skinny jeans te komen. Met haar overduidelijke Zuid-Amerikaanse vormen, heeft ze daar nu net het figuur weer niet voor. De nieuwe jeans van Calvin Klein zijn haar echter wél op het lijf geschreven. De broeken zijn speciaal gemaakt om bestaande vormen beter te accentueren en je op de juiste plekken – denk aan je buik – een beetje slanker te laten lijken.

Bij het ontwerp van de broeken is veel rekening gehouden met draagcomfort: de broeken moeten dagelijks te gebruiken zijn en dus gewoon lekker zitten. Daarnaast moeten ze zowel bij een nonchalante look, als bij een meer chique uitstraling passen. De fijne structuur van de broek en de mooie stof zorgen ervoor dat dit geen enkel probleem is.

Tot slot is de broek afgewerkt met een aantal leuke en mooie details. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw stiksel op de achterzakken en metallic details en speciale zomen. De broeken voor vrouwen zijn alleen verkrijgbaar met knoopsluiting, voor mannen is er ook een variant met ritssluiting beschikbaar.

Afbeelding: Calvin Klein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021