Excite

Niets om aan te trekken? Een jumpsuit kan altijd

Een jumpsuit is het perfecte kledingstuk voor mensen die een kast vol kleren hebben, maar niets om aan te doen. Bij een jumpsuit hoef je namelijk alleen een paar schoenen te combineren en je bent klaar om te gaan. Jumpsuits komen in allerlei variaties: van zomers met korte broekspijp tot meer chique modellen met lange broek en een blousende top.

Jumpsuit voor dames

De jumpsuit is een kledingstuk dat vooral populair is bij vrouwen. Bij mannen lijkt een jumpsuit al snel op een overal, en dat is geen look waar veel mensen van houden. Een jumpsuit voor dames kleedt af en is perfect voor allerlei gelegenheden; van strandfeest tot bruiloft of een avondje uit. Kies een print en model die past bij de gelegenheid. Bloemetjes, een jumpsuit van zwart satijn, of een linnen versie. Je kunt werkelijk alle kanten op.

Jumpsuit combineren

Zoals gezegd kun je een jumpsuit tot een complete outfit maken met enkel een paar schoenen of bijvoorbeeld een stoere tas. Maar je kunt ook een blazer over je jumpsuit dragen, als je liever geen blote armen wil. Bijvoorbeeld bij een bruiloft in de kerk. Maar een jumpsuit staat ook prachtig met een grof gebreid vest en een paar suède mocassins op een koele zomeravond.

Onesie

Een heel nieuw soort jumpsuit is de onesie voor volwassenen. Een onesie is een soort joggingpak aan één stuk. Ze zijn ook bekend onder de naam huispak. Deze onesies zijn bedoeld om lekker op de bank aan te hebben op een vrije zondag. Sommige mensen gebruiken de onesie als pyjama. Ze zijn ook verkrijgbaar voor carnaval of andere verkleedfeesten, maar dan in de vorm van een dier. Deze dieren huispakken koop je bij speciale bedrijfjes online, of bij winkels zoals de Primark.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021