Excite

Nicky Vankets handtassen: niet voor ieders portemonnee!

Nicky Vankets en zijn handtassen volgen de lijn van zijn kledingcollectie. Dat wil zeggen: duur, exclusief en apart. Nicky is dan ook geen gewoon heerschap. Waar hij ook verschijnt, hij valt altijd op: opvallend kapsel, al of niet in het gezelschap van zijn vriend en uiteraard ook zelf altijd in een opvallend plunje. Je bent modeontwerper of je bent het niet!

De man zelf

Is afkomstig uit Belgisch Limburg, meer bepaald Beverlo. Hij werd geboren te Diest in 1979 en studeerde aan de London College of Fashion. Hij was nog maar 22 jaar toen hij zijn eigen merk Nicky Vankets lanceerde. Hij heeft in zijn korte carrière al verschillende internationale prijzen gewonnen. Volgens de geruchtenmolen is het zijn bedoeling om dit jaar nog in het huwelijk te treden met zijn vriend. Hiertoe moet hij volgens de roddelblaadjes eerst stevig afvallen...

Collectie

De collectie van Vankets is alles behalve goedkoop. Toch is hij erg gewild, vooral zijn collectie bruidskleding. Behalve jurken en handtassen kun je ook Vankets schoenen, juwelen (zowel voor dames als voor heren), horloges en zonnebrillen kopen.

Nicky Vankets spullen vind je voornamelijk in het Vlaamse deel van België. In december 2010 opende hij zijn zogenaamde conceptstore in Antwerpen (Hopland). In Hasselt en thuishaven Beverlo had hij toen al een winkel.

De collectie handtassen is vrij uitgebreid en kleurrijk. Voor elke gelegenheid heeft hij wel een handtas in collectie, van klassiek tot trendy hip. Bij enkele modellen kun je uiteraard de bijpassende schoenen of laarzen kopen. Dan ben je wel een aardig bedrag kwijt. Voor een feesttasje betaal je al gauw 75 euro. Het model Dania zit rond de 125 euro. Kortom, als je een Vankets handtas hebt, hoor je erbij tegenwoordig.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020