Excite

Nick en Simon gaan mode in

Zangersduo Nick en Simon gaan de mode in, samen met styliste Dyanne Beekman. Nick en Simon hebben een aandeel gekocht in de webwinkel modeveiling.nl. De zangers zullen modeveiling.nl actief gaan promoten via Twitter en andere social media. Het Volendamse duo Nick en Simon gaat met de samenwerking hun collega Jan Smit achterna. Dyanne Beekman werkte al samen met Jan Smit, nadat ze samen een spijkerbroekenlijn ontwierpen.

Samenwerking

Nick en Simon zijn uiteraard enthousiast over hun investering in de website. Ze zijn meteen begonnen met het tot stand brengen van een goed product: “Toen dit idee op tafel kwam waren we gelijk enthousiast en hebben we besloten eerst een proeffase te starten, alvorens de samenwerking inhoudelijk vorm te geven,” vertelt Simon Keizer.

Modeveiling.nl

Via de modeveiling.nl kan er geboden worden op producten van verschillende merken als Hugo Boss, Gucci, Dior en Super Trash. Nieuw in het assortiment zijn Yves Saint Laurent, Miu Miu, Viktor en Rolf en Marc Jacobs. De site biedt winkeliers een kans om anoniem van hun restvoorraden af te komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021