Excite

New York Fashion Week afgesloten door Gwen Stefani

Met de nieuwe LAMB-collectie voor voorjaar/zomer 2011 is er een einde gekomen aan de New York Fashion Week. Het merk van Gwen Stefani zorgde in ieder geval voor een spetterend einde: de kledingstukken waren geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur en spatten letterlijk van de catwalk af.

De collectie van Stefani was vooral heel divers. Van flirterige jurkjes tot nette pakken en van lange jurken met doorschijnende stoffen, tot bijzondere stoffen met mozaïekpatronen. Het kleurenpalet bestond vooral uit rood, blauw, legergroen, bruin en okergeel. Ook kwamen er veel zwart/wit geblokte randen in voor.

Stefani maakte vooral gebruik van dikke stoffen. Wel kwamen er nog steeds vrouwelijke vormen in voor en is er goed op gelet dat de kleding nog wel echt sexy is. Omdat de prints erg opvallend waren, is er voor gekozen om ook de modellen op te laten vallen. Zij waren opgemaakt met donkere lippenstift, pikzwarte eyeliner, prachtige goudkleurige oogschaduw en mooie roze rouge. Ook de wenkbrauwen waren wat extra aangezet, om de modellen nog krachtiger over te laten komen.

Natuurlijk verscheen ook de ontwerpster zelf op de catwalk; zij verscheen samen met zoontje Kingston en droeg een tweed broekrok, gecombineerd met een gekleurde blazer. Vanaf de catwalk kon ze een groot applaus in ontvangst nemen; het publiek was onder de indruk.

LAMB bestaat al sinds 2003 en bevat naast kleding ook accessoires, jassen, schoenen en tassen. Stefani wordt zelf ook regelmatig gespot met haar eigen kleding.

Afbeelding: Bruno.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020