Excite

Een nep tattoo maken

Een nep tattoo maken is ideaal om een tatoeage te testen. Een nep tattoo maken kan met de bekende plaktattoo, maar ook de spraytattoo wordt steeds meer gemaakt. Dit is de beste manier om de plek van je tatoeage uit te proberen. Of misschien om jouw tatoeage-ontwerp nu echt op je huid te zien. Een nep tattoo is ook leuk om een familielid of je partner te verrassen. Of een tijdelijke gezamenlijke nep tattoo voor een speciale gelegenheid als een verjaardag of vrijgezellenfeest. Er zijn zoveel redenen om een nep tattoo te maken.

Fake tattoo

Een nep tattoo maken kan onder andere via internet. Op bijvoorbeeld de website www.faketattoo.nl kan je ook je eigen ontwerp opgeven en je ontvangt jouw persoonlijke ontwerp binnen een paar dagen thuis. Via de website kan je eventueel het formaat van de tatoeage nog aanpassen en als je wilt ook tekst toevoegen. De website is voorzien van uitgebreide informatie en uitleg over de neptatoeages.

TEZS

Een andere website waar je terecht kan voor jouw neptatoo is www.tezs.nl. Via een e-mailadres kan je jouw eigen ontwerpen insturen. Tezs informeert jouw dan over de mogelijkheden van jouw ontwerp. Op de website zijn ook nog andere nep tatoeages te verkrijgen.

Spraytattoos

Voor een spraytattoo krijg je een sjabloon van de neptattoo en 1 of meer spraycans. De spray is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood, groen, blauw en geel en in de formaten van 60 en 120 ml. De sjablonen zijn te krijgen in twee formaten, 15x21 cm en 8x10 cm. Snijd of knip je eigen neptattoo ontwerp uit het sjabloon, plak hem op je huid en ga dan met de spraycan erover heen. De spraytattoos blijven tot 7 dagen zitten, zijn bestendig tegen water en je kan ze elk moment verwijderen.

Een nep tattoo maken, wordt steeds meer gedaan. Er bestaan steeds meer mogelijkheden om een neptattoo te maken. Het is de ideale manier om uit te proberen of een tatoeage wat voor je is. Daarnaast is het ook een leuke manier om tatoeages af te wisselen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020