Excite

Milieubewust spelen in een Name it zomerjas

Ook in de zomer kan jouw kind rondlopen in de kleding van Name it. De kleren van Name it zijn stoer, hip en geschikt voor kinderen. In een Name it zomerjas kan jouw kind heerlijk genieten van het zomerweer.

Name it

De producten van Name it zijn gemaakt van milieuvriendelijk katoen. De kleren zitten zacht en comfortabel. Het katoen is biokatoen zonder pesticiden of synthetische meststoffen. Door het milieuvriendelijke materiaal zijn de Name it zomerjassen beter voor de natuur en ze zijn ook nog verantwoord gemaakt. Zeker de kinderen van deze tijd lijken meer betrokken te zijn bij het milieu. Daarom is een Name it zomerjas de ideale zomerjas voor de kinderen in 2011.

Voor de meisjes

Name it heeft zomerjassen in verschillende modellen. De verkrijgbare Name it zomerjassen zijn te krijgen voor de meisjes in een hip kort boleromodel, een sportieve regenjas en een trenchcoat model voor de nette gelegenheden. De sportieve regenjassen zijn voorzien van een capuchon die je kan afritsen.

 

Voor de jongens

Voor jongens heb je stoere sportieve zomerjassen, regenjassen en spijkerjassen. Bij de sportieve en regenjassen kan je de capuchon er afritsen. De zomerjassen zijn in verschillende prints te krijgen. De name it zomerjassen voor jongens zijn zeer geschikt om in te spelen en mee te verschijnen bij nette gelegenheden.

De prijzen

Ondanks de verwerking van het biokatoen de jassen van Name it niet duur in aanschaf. De prijs voor een Name it zomerjas ligt tussen de €20,- en €60,-. Een mooie prijs voor een zomerjas waar jouw kind milieubewust in kan spelen deze zomer.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020