Excite

Leuke nailart: verschillende voorbeelden

Nailart is populair. Heel wat dames - en misschien ook wel wat heren - maken graag iets moois op hun nagels. Het kan vaak niet gek genoeg. Van nailart zijn veel voorbeelden te vinden. Hier kun je inspiratie uit opdoen of het namaken.

Soort nailart

Bij nailart kun je een heleboel kanten op. Je kunt bijvoorbeeld een kat op je nagels maken, maar ook schattige oogjes zoals in een tekenfilm. Op beautyblogs is ook inspiratie te vinden. Panterprintnagels vind je bijvoorbeeld bij misslipgloss.nl, net als stipjesnagels. Nagels met snorretjes zijn te vinden op veracamilla.nl.

Op Tumblr.com is ook veel op het gebied van nailart te vinden. Bijvoorbeeld op de tumblr van supanails. Hier staan de meest waanzinnige creaties op! Op Youtube zijn er ook verschillende filmpjes te vinden over hoe je een bepaald effect maakt.

Zelf nailart maken

Benodigdheden

Wanneer je zelf nailart gaat maken, heb je natuurlijk benodigdheden nodig. Denk aan steentjes, stickertjes en verschillende tools. Om stipjes te maken heb je bijvoorbeeld een dottingtool nodig. Dat is een pennetje met aan 2 kanten een bolletje.

Deze dingen heb je niet per se nodig als je nailart wilt maken. Je kunt ook gaan voor een tandenstoker waarmee je stipjes op je nagels zet. Hier wordt het resultaat wel niet altijd mooier van.

Een vaste hand bij nailart is ook erg belangrijk. Hiermee voorkom je dat het mislukt. Nagellak is ook essentieel. Je kunt kiezen voor een lak van Chanel, maar een lak van Essence is net zo goed.

Daarnaast heb je stempelsets van verschillende merken. Konad is hier 1 van. Dit merk wordt vooral online verkocht. Vooral bij de boozyshop.

Nailart laten doen

Er zijn heel wat mensen die zich in nailart gespecialiseerd hebben. Wanneer je zelf geen zin hebt om het te maken, dan kun je langs zo'n salon gaan. Vaak zijn dit gewone nagelsalons waar ze als specialiteit nailart hebben. Zij hebben de gereedschappen en de kennis.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020