Excite

Mud Jeans introduceert lease spijkerbroek

Spijkerbroekenmerk Mud Jeans introduceert een bijzondere dienst. Voortaan kun je bij het merk namelijk een spijkerbroek leasen. Iedereen kan op deze manier zorgeloos geld besparen. Bovendien ben je ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Het initiatief is gelanceerd onder de naam ‘Lease a Jeans.’ Klanten kunnen bij het merk een duurzame spijkerbroek leasen voor een vast laag bedrag per maand.

Lease spijkerbroek

Bij de ‘aanschaf’ van een lease spijkerbroek krijgt je een eenvoudige overeenkomst van Lease a Jeans voorgelegd. Na ondertekening betaal je eenmalig een instapbedrag van twintig euro. Vervolgens betaal je een jaar lang een soort lidmaatschapsgeld van vijf euro per maand. In totaal betaal je Mud Jeans het eerste jaar een bedrag van tachtig euro. Na een jaar komt de lease periode ten einde. Als klant kun je ervoor kiezen om de jeans retour te sturen naar Mud Jeans om een nieuwe model uit te zoeken. Ben je erg gehecht geraakt aan je spijkerbroek? Dan kun je het abonnement met vier maanden verlengen. Als je daarna toch de jeans wilt terugsturen krijg je een korting van twintig euro op een volgende aankoop.

Duurzaam

Heb je ervoor gekozen om je spijkerbroek na een jaar te retourneren? Dan wordt je oude jeans heel duurzaam hergebruikt tot een nieuwe spijkerbroek. Het katoen dat wordt gebruikt voor de Lease a Jeans is volledig biologisch en gerecycled. De productie van de spijkerbroeken is honderd procent verantwoord.

Spijkerbroek online bestellen

Wil ook jij een spijkerbroek leasen? De jeans is verkrijgbaar in een heren- en een damesmodel. De Lease a Jeans wordt gemaakt in drie wassingen en eenvoudig online te bestellen. Binnenkort is de lease spijkerbroek ook verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde winkels in Nederland. Bekijk hier de website van de Lease a Jeans van Mud Jeans.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021