Excite

Motorkleding voor extra veiligheid

Je ziet ze wel eens rijden: van die motorrijders die alleen een spijkerbroekje aan hebben, of soms zelfs gewoon een t-shirt met korte mouwen. Het is niet alleen onverstandig, maar ook letterlijk levensgevaarlijk. Als je in die kleding onderuit gaat op een motor, dan kun je het wel schudden. De kans dat je het niet overleeft is vele malen groter. Kies daarom gewoon voor motorkleding. Die is tegenwoordig in veel verschillende soorten verkrijgbaar en best heel erg trendy!

In de eerste plaats is motorkleding natuurlijk bedoeld om je bij een val te beschermen. In de kleding zitten verschillende pads, die je val kunnen breken en je huid beschermen. Natuurlijk is dat het belangrijkste. Daarnaast is het natuurlijk prettig als de kleding er een beetje leuk uitziet; je vindt het toch leuk om ook op de motor goed voor de dag te komen. Daarom stap je hiervoor binnen bij één van de vele winkels met motorkleding. Je zult verrast staan van de mogelijkheden.

Ook in motorkleding heb je namelijk veel verschillende merken, die allemaal hun eigen stijl handhaven. Soms kan het bovendien leuk zijn om motorkleding te kopen van het merk van je motor, zodat jullie samen één geheel vormen. Ook dat soort kleding vindt je in motorkledingzaken. Bedenk wel dat motorkleding op zich al niet goedkoop is, en dat trendy motorkleding nog duurder kan zijn. Aan de andere kant kun je er wel ontzettend lang mee doen, dus het is zeker geen slechte investering!

Afbeelding: Flickr account f650biker

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020