Excite

Mooie en betaalbare slipjes vinden

Mooie slipjes vinden is tegenwoordig niet meer zo heel moeilijk met al die winkels die lingerie verkopen. Je kunt natuurlijk voor goedkope lingerie gaan, maar je kunt ook kiezen voor de duurdere variant.

Lingeriewinkels

Natuurlijk kun je ook kijken in zogenoemde lingeriewinkels. Ze zijn prijziger dan de Zeeman en de H&M, maar de kwaliteit is vaak beter. Natuurlijk gaat dit niet altijd op.Daarnaast hebben lingeriewinkels veel meer keuze en weten de verkoopsters meer van het opmeten van een bh-maat bijvoorbeeld.

Hunkemöller

Hunkemöller is een bekende lingeriewinkel die in heel Nederland te vinden is. Bij Hunkemöller zijn de slipjes redelijk prijzig. De prijs ligt tussen de 4 en de 15 euro, afhankelijk van het model. Daarnaast hebben ze regelmatig slipjes in de sale. Bij Hunkemöller kun je ook terecht voor lingeriesetjes met slip of string en bh. Ook nachtkleding hebben ze. Ze hebben doorgaans geen afwijkende cupmaten, hoewel er een lijn E+ is. Daarnaast is er een webshop. Dit kan handig zijn als je jouw maat niet in de winkel ziet hangen.

LinCHérie

LinCHérie is een prijzigere winkel dan Hunkemöller en ze verkopen hier dan ook duurdere merken zoals Marlies Dekkers en Passionata. De verkoopsters geven een persoonlijk stylingadvies. Ze hebben een opleiding gevolgd hiervoor. Op hun site kun je een voorproefje krijgen van wat voor soort lingerie er verkocht wordt: lincherie.nl.

Andere soorten winkels

Lingerie vind je allang niet alleen meer bij speciale winkels voor lingerie. Ook veel warenhuizen en kledingwinkels hebben zo een afdeling. Lingerie hoeft niet duur te zijn om goed te zijn, maar bij lingeriewinkels krijg je alleen wel meer advies.

H&M

H&M is een populaire winkel met kleding en sieraden. Maar er worden niet alleen tops en spijkerbroeken verkocht, ze verkopen er ook lingerie. Ze hebben kanten slips die bij een bh passen, maar ook slipjes met bijvoorbeeld Hello Kitty erop. De keuze is niet heel ruim, maar de prijs is heel erg goed betaalbaar. Daarnaast hebben ze een webshop waar ze een redelijk groot assortiment bh's en slipjes hebben.

Zeeman

Je zou het niet verwachten, maar Zeeman heeft veel lingerie tegen een betaalbare prijs. Bovendien is de lingerie van Zeeman voor de prijs die het kost van prima kwaliteit. De meeste slipjes zijn tussen de 2 en 4 euro. Hoeveel je er krijgt, is afhankelijk van het model. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten lingeriesetjes die bestaan uit een bh en een slipje of string.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020