Excite

Monet sieraden nu ook online verkrijgbaar

De sieraden van Monet zijn in Nederland niet heel bekend, maar daarom zeker niet minder mooi. Armbanden, ringen en kettingen hebben een chique maar tegelijkertijd moderne uitstraling. Kenmerkend voor sieraden van Monet is dat ze een simpel en klassiek zijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor bijna iedere gelegenheid. Een sieraad van een Monet is een perfecte aanvulling op iedere outfit. Of het nou om een mantelpakje, een galajurk of een meer casual outfit gaat, deze sieraden zijn door hun klassieke uitstraling altijd geschikt.

Een stukje geschiedenis

Het sieradenmerk Monet is in 1929 opgericht door de gebroeders Chernow. Het merk heette toen nog Monocraft. De broers begonnen met het maken van monogrammen als accessoire. Toen dit een succes bleek, begonnen ze daarnaast met het ontwerpen en produceren van sieraden. Ze zijn vooral bekend geworden door hun 'vintage munten sieraden', sieraden gemaakt van oude munten.

Een echte Monet

Een echte Monet kun je altijd herkennen. Het merk introduceerde namelijk als één van de eerste merken een signatuur voor de sieraden. Pas sinds 1955 hebben ze dit signatuur consequent toegepast op alle sieraden.

Nu ook online verkrijgbaar

Sieraden van Monet waren tot voor kort bij verschillende winkels verkrijgbaar. De Bijenkorf heeft een collectie Monet sieraden in huis, maar ook V&D heeft een kleine collectie. Op de officiële website van Monet sieraden, monet.com, zijn de verschillende collecties te bewonderen. Daar is ook te zien welke winkels bij jou in de buurt de sieraden verkopen.

Maar nog handiger is dat de Monet sieraden nu ook online verkrijgbaar zijn. Via de website wordt je doorgestuurd naar verschillende webwinkels waar Monet sieraden te koop zijn. Dus ben je op zoek naar een mooi klassiek sieraad, sla je slag online en binnen een paar dagen heb je jouw sieraad in huis!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021