Excite

Modieus voor minder geld

Binnenkort zullen de nieuwste modecollecties weer in de winkels hangen. Misschien voel je de noodzaak om je garderobe op te frissen met een paar modieuze kledingstukken voor het aankomende seizoen. Dat is niet nodig! Je zult versteld staan hoe modieus je jezelf het aankomend seizoen kunt kleden, zonder erg veel geld uit te geven aan kleding.

Tweedehands- en vintagewinkels

Ieder seizoen nieuwe kleding kopen is een aantrekkelijke gedachte, maar helaas liggen de financiën nog wel eens in de weg. De beste manier om unieke en trendy kleding te vinden is bij tweedehands- en vintagewinkels. Ga voor echte rommelwinkels met een lage prijs. Pas op dat je niet bij een onbetaalbare trendy vintagewinkel terecht komt, met dure, handgemaakte vintage. Hoe prachtig ook, dit is niet de plek om te besparen. Behalve kleding vind je vaak leuke accessoires in tweedehandswinkels. Kettingen, tassen, sjaals, je kunt het zo gek niet bedenken.

Investeer in klassiekers

Wil je toch nieuwe spullen kopen? Investeer dan in klassiekers. Een donkere skinny jeans, een zwart getailleerd colbert, een mooie witte blouse; deze stukken blijven ongetwijfeld meerdere seizoen in de mode. Bovendien combineren ze gemakkelijk met de meer tijdelijke on-trend stukken, zoals een fleurige tweedehands blouse.

Verander van accessoires

Ga nog eens door je garderobe. Welke kleding heb je al lang niet aangehad en kun je door een paar leuke accessoires weer oppeppen? Draag je favoriete top eens met een mooie omslagdoek of probeer op een andere manier je oude kledingstukken te combineren. Een nieuwe armband of een opvallende ketting is vaak goedkoper dan een nieuwe blouse of shirt.

Maak nieuwe combinaties

Een leuke manier om je kleren te herontdekken is door andere combinaties te maken dan je gewend bent. Zo kun je zomerjurkjes ook prima in de winter dragen met een paar laarzen en een jasje. Leuke hemdjes combineer je met een groot vest en een skinny jeans of legging. Kom je er niet uit? Vraag dan een vriend of vriendin om voor jou combinaties te maken. Een frisse blik ziet soms nieuwe dingen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020