Excite

Leuk en modern kapsel voor dun haar

Een modern kapsel voor dun haar vinden is niet altijd even makkelijk. Als je in de bladen kijkt, dan lijkt het wel of sterren allemaal gezegend zijn met een volle, dikke haardos. Dat is echter maar schijn; de meeste sterren hebben ook gewoon dun haar. Zij hebben alleen ook een goede kapper aan hun zijde, die er voor elk feestje op de rode loper voor zorgt dat hun haar helemaal picobello in orde is.

Kies voor laagjes

Een modern kapsel voor dun haar bestaat het beste uit laagjes. Laagjes zorgen namelijk voor meer volume en textuur in het haar, waardoor het lijkt of je een veel vollere haardos hebt dan in werkelijkheid het geval is. Juist doordat je dun haar hebt, is dit makkelijker te realiseren. Veel mensen met dik haar hebben weinig baat bij laagjes, omdat hun haar zo zwaar is dat het steeds plat neervalt. Laagjes zijn ook mooi in combinatie met krullen, die dan nog meer de ruimte hebben om lekker uit te zetten.

Dun of fijn haar

Als je een modern kapsel voor dun haar zoekt, dan is het wel belangrijk er zeker van te zijn dat je dun haar hebt. Dun haar moet namelijk niet verward worden met fijn haar. Je kunt je hoofd vol hebben met fijn haar, maar nog steeds moeite hebben met het vinden van een juist kapsel. Voor fijn haar zijn laagjes niet altijd de oplossing, tenzij je ervoor zorgt dat ze zo fijn gesneden zijn, dat het resultaat meer weg heeft van een vlotte, afgeschuinde bob.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020