Excite

Modelook van deze nazomer

Trendy in weer en wind met dé modelook van deze nazomer. Combineer uit verschillende modetrends van de herfst- en wintercollecties van 2013 en zorg dat jij er modebewust bijloopt in het seizoen. Lees hier hoe jij de modelook van deze nazomer draagt, zodat je meteen kunt gaan winkelen voor nieuwe items.

Kleuren van de nazomer

In de nazomer krijg je nog een laatste kans om te genieten van zomers weer, voordat de winter echt toeslaat. Hoewel de temperaturen lager zijn dan in de zomer, is het de trend om toch die zomerse look te behouden.

Het is dus niet gek dat in de nazomer nog steeds veel kleur te zien is. Uiteraard zien we veel echt herfstkleuren in de modelook van de nazomer. Oranje, honing- en karamelkleuren zijn prachtige tinten om de zomer nog even te vieren. Daarnaast zien we ook rose, groentinten, verschillende kleuren blauw en prints in Arabische sferen. Ook de complete zwarte look is weer helemaal geaccepteerd deze nazomer.

Trends in de nazomer van 2013

Zoals in ieder modeseizoen zijn ook voor de nazomer de meest uiteenlopende trends modieus. Zo zagen we de militaire look met strakke jasjes en militaire petten die je haar beschermen tegen de eerste herfstbuitjes.

Wat betreft stoffen bleek leer een favoriet materiaal van veel ontwerpers, maar ook prachtige barokke bewerkte stoffen bepaalden voor een belangrijk deel het modebeeld op de catwalk. De luxe uitstraling die deze materialen aan kleding meegeven, is iets dat erg belangrijk is de modelook van deze nazomer. Denk behalve aan bewerkte stoffen ook aan veel goud en zilver, verwerkt in zowel accessoires als in stoffen.

SIlhouet modelook nazomer

De juiste stoffen en kleuren maken een belangrijk onderdeel uit van de modelook deze nazomer, maar ook het juiste silhouet is erg belangrijk. De capes, jassen, truien en blazers zijn deze nazomer vooral oversized. De trends van wijde pantalons en het mannenpak zijn perfect in combinatie met met de trend van XXL bovenmode.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020