Excite

Haal inspiratie uit een modellenboek met kapsels

Met je haar kun je alle kanten op; als je een goed kapsel hebt dat je staat, zie je er beduidend beter uit dan wanneer je een kapsel hebt dat eigenlijk niets voor je doet. Maar hoe vind je een kapsel dat bij je past? In een modellenboek met kapsels kun je vaak heel veel suggesties vinden. Het is alleen een kwestie van de juiste combinatie maken!

De vorm van je gezicht

Of een kapsel je wel of niet staat, heeft maar weinig te maken met je haar en heel veel met de vorm van je gezicht. Voor je dus in een modellenboek met kapsels gaat kijken, moet je eigenlijk eerst eens goed naar je eigen gezicht kijken. Kam of houd je haar allemaal naar achteren en kijk dan welke vorm jouw gezicht heeft. Is het smal? Of juist rond? Of een beetje hoekig? Je kunt het eventueel tekenen en later vergelijken met modellen uit het boek.

Kies mooie kapsels

Pak nu vervolgens het modellenboek met kapsels erbij en zoek een aantal mooie kapsels uit. Laat je niet alleen leiden door het totaalplaatje; met jouw hoofd eronder kan een kapsel er weer heel anders uitzien. Probeer echt naar het haar te kijken. Kijk ook een beetje realistisch; een bos vol krullen bereik je zelden als je van nature stijl haar hebt en als je fijn haar hebt, dan zul je ook nooit met een volle bos haar thuis komen, ook niet na een bezoekje aan de kapper. Kijk tot slot of de kapsels ook aansluiten bij de vorm van je hoofd. Hierover kun je eventueel nog advies vragen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021