Excite

Mode-enquête 2011: wat voor modefreak ben je?

Blijf je uren voor de kleerkast staan alvorens te weten wat je zal aandoen en vraag je iedereen om zijn/haar mening? Of weet je precies wat je op welk ogenblik moet dragen? Excite lanceert een enquête om te zien in welke mate je de mode beïnvloedt en welke modetendensen je beïnvloeden. Je bent gefascineerd door het 'fashion system' en je laat jezelf graag fotograferen? Dan ben je op het juiste moment op de juiste plaats: doe mee aan de enquête van Excite NL en maak kans op een plaats in de ranglijst van de tien meest invloedrijke fashionbloggers van 2011. Hoe? Dat is erg eenvoudig:

Beantwoord alle vragen

Neem enkele minuten om de enquête 'Wat voor modefreak ben je?' te beantwoorden. De enquête vind je op het einde van de pagina waarop je ook het webadres van je blog kan ingeven.

Als je een fashionblogger bent...

Heb je een blog? Schrijf dan een post en publiceer je foto met één van je favoriete modetrends van de zomer 2011. Fotografeer een outfit, of gewoon voorwerpen, een set of een reeks afzonderlijke voorwerpen (een tas, een hoed...), laat je fantasie de vrije loop!

Plaats deze link in je post: [ik doe mee aan Blogger voor zomermode en strandmode 2011] * publiceer je post, en klik op de link! Je maakt kans om te worden verkozen tot de 10 meest invloedrijke fashion bloggers van 2011.

And the winner is...

Onze staf zal tien fashionbloggers uitkiezen en hun foto’s publiceren op onze websites over internationale mode!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021