Excite

Hoe combineer je de juiste modeaccessoires bij je outfit?

Ieder vrouw weet dat modeaccessoires een belangrijke rol spelen in het creëren van de perfecte outfit. Maar niet ieder van ons weet precies hoe we de accessoires moeten combineren. Wat past nou het beste bij welke outfit? Het enige dat je moet weten zijn een paar richtlijnen om te mixen en matchen voor de ideale look!

Tip 1: Experimenteer met kleuren in je modeaccessoires

Als je liever geen opvallende kledingstukken wilt dragen, dan zijn kleurrijke sieraden een oplossing. Combineer gedurfde kleuren schoenen, tassen, juwelen en sjaaltjes met neutrale kleding voor een spannender outfit. Zo kun je in plaats van een oranje jumpsuit, juist een donkerbruin jumpsuit dragen, maar met een oranje sieraad. Het is subtiel, maar maakt zeker een verschil.

Een ander voordeel is dat je kunt experimenteren met kleuren die niet goed staan bij je huidskleur. Als je het gevoel hebt dat bijvoorbeeld rood niet echt goed past naast je gezicht, maar je wilt wel graag de kleur dragen, kun je in plaats van een rode jas voor rode pumps gaan. Het is uit de buurt van je gezicht en het voldoet aan je wensen!

Tip 2: Wees creatief met combinaties

Wil je trendy uit de hoek komen? Pimp je saaie outfit met leuke modeaccessoires! Zo kun je een basic zwart jurkje helemaal opfleuren met sexy roze pumps en statement accessoires. Op dezelfde manier kan je een eenvoudige donkere jeans combineren met leuke peeptoes, gehaakte sjaaltje, een clutch en opvallende sieraden. Het geeft een heel ander beeld en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Storm allerlei winkels af, want accessoires zijn verkrijgbaar voor elk budget.

Tip 3: De do's en don'ts van gouden en zilveren sieraden

Goud en zilver staan erg mooi bij elkaar, mits je het goed combineert. Zo is een gouden ring met een zilveren ketting een absolute no-no. Ga bijvoorbeeld voor een setje dunne zilveren en gouden armbanden.

Tip 4: Overdrijf het niet

Onthoud altijd: less is more! Beperk je modeaccessoires tot één of twee pronkstukken die de algehele look van je outfit verbeteren.

Het combineren van modeaccessoires hoeft absoluut niet moeilijk te zijn. Het idee is om te experimenteren met de keuze van je accessoires en te spelen met je look. Leer om uit te gaan van je comfort zone en probeer eens wat anders. Je zult versteld staan ​​hoe creatief je eigen stijl werkelijk is!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020