Excite

Mode voor creatieve mensen: paint-by-numbers jurk

Als je geen zin hebt om altijd maar weer met de standaard mode mee te doen, dan tref je het; Berber Soepboer en Michiel Schuurman, respectievelijk modeontwerpster en grafisch ontwerper, hebben een ‘inkleurjurk’ ontworpen die met behulp van de bijgeleverde stiften door de eigenaresse zelf kan worden ingekleurd.

Het ontwerp van de jurk zorgt ervoor dat je, door de verschillende kleuren te gebruiken, echt een bijzondere jurk kunt maken. Zelfs twee dezelfde jurken zien er niet hetzelfde uit als ze met verschillende kleuren zijn ingekleurd.

Het grote voordeel van deze jurk is dat je hem helemaal kunt afstemmen op je accessoires, je teint of zelfs de gelegenheid. voor een chique gelegenheid houd je het natuurlijk een beetje strak, terwijl er voor een wat luchtigere gelegenheid ongetwijfeld wat ruimte is voor meer kleur.

Het model van de jurk is erg retro en doet sterk denken aan de jaren ’60: smalle taille, geen mouwen en een hoge neklijn die onderbroken wordt door een speelse vouw.

Berber geeft aan dat ze graag kleding maakt waarvan de eigenaar zelf kan bepalen hoe hij of zij deze wil dragen. De keuzes die hierin te maken zijn en de ruimte die hiervoor nodig is, zijn terug te vinden in haar ontwerpen. Deze jurk wordt bijvoorbeeld mede ontworpen door de draagster, wat er volgens Berber voor zou kunnen zorgen dat de eigenaresse ook meer waarde toekent aan de jurk.

De jurken worden verkocht voor €250 en worden geleverd met een aantal textielmarkers waarmee je de jurk – indien gewenst – zelf verder in kunt kleuren.

Afbeelding: Alcovamoderna

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021