Excite

Mode trends winter 2103

In een aantal artikelen zetten we de mode trends voor de winter van 2013 op een rij. Zo begin je goed voorbereid aan het nieuwe modeseizoen. De herfst- en wintercollecties worden namelijk hartje zomer al getoond op de catwalk. Een stijlvolle, up to date kledingkast start je dus al aan het einde van de zomer.

Statement winterjas

Zoals iedere winter hebben we een goede warme jas nodig. Een van de terugkerende mode trends in de winter is dan ook een statement winterjas die een stootje kan hebben. In de winter van 2013 dragen we een oversized model jas in een pasteltint. Denk grote revers, een lengte net over de knie en een ceintuur om je vrouwelijke vormen te benadrukken.

Krijt- en pasteltinten

Niet alleen je statement winterjas, maar ook andere kleding komt in de winter van 2013 in krijt- en pasteltinten. De zachte pastels van vorig jaar zijn nu iets harder van kleur en worden gecombineerd met zwart en wit contrasten. Denk in de kleuren van stoepkrijt voor de juiste tint van de trends voor de winter van 2013.

Oversized trui

Deze winter wordt het ongetwijfeld weer koud en nat. Een warme oversized trui is dan precies wat je garderobe nodig heeft. We zien zowel dikke als grove breisels, met borduursels, bontjes en zelfs veertjes. Combineer de oversized trui met een rok in dezelfde tint.

A-lijn rok

Een echte winterse look creëer je volgens de trends van de winter van 2013 met een A-lijn rok. Bij sommige designers is de rok klokkend en altijd tot minstens op de knie. Een modieuze lengte is tot halverwege de kuit. Nieuw is de combinatie met platte schoenen: enkellaarsjes of flatjes. Uiteraard afhankelijk van het weer.

Lees hier binnenkort meer over mode trends voor de winter van 2013.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021