Excite

Mode trends winter 2013: deel drie

Het derde en laatste deel van de reeks over mode trends voor winter 2013 lees je hier. Hoewel de winter nog ver weg lijkt, is het modeseizoen van winter 2013 alweer volop bezig. Lees hier de laatste aanwijzingen om jouw garderobe winterproof te maken volgens de laatste mode trends voor winter 2013.

Transparante stoffen

Hoewel we aan de ene kant motorjasjes en punk-elementen zien in de winter van 2013, speelt aan de andere kant vrouwelijkheid een belangrijke rol. Die combinatie zorgt voor een stoere fragiliteit, wat een echte trend is. Door transparante stoffen laat je een beetje huid zien, zonder dat het bloot oogt. Transparante blouses en jurkjes worden gecombineerd met stoere materialen zoals rubber en leer, en opvallende prints.

Blauw

Het lijkt erop dat koningin Maxima in het voorjaar al afwist van blauw als trend in de winter van 2013. Koninklijk blauw is precies wat we in het aankomend seizoen veel gaan zien. Volgens de ontwerpers die de kleur gebruikten - Valentino, Acne Studios, Kenzo, Michael Kors - is het een verwijzing naar het gebruik van blauw in beroemde kunstwerken door de jaren heen. Bijvoorbeeld in het Melkmeisje van Vermeer.

Bloemenprints

Hoewel bloemenprints voornamelijk in het voorjaar of in de zomer worden gedragen, zullen we in de winter van 2013 ook de vrolijke prints blijven zien. De bloemen zijn vaak groot en enigszins schilderij-achtig. Wees niet bang om bloemenprints te combineren met grafische en digitale prints.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021