Excite

Mode en sieraden; wat is er mogelijk?

Een bekend probleem, je outfit is fantastisch maar er ontbreekt iets waar je je vinger niet op kunt leggen. Vaak kun je dit oplossen door een sjaaltje, iets leuks in je haar, een opvallende riem of een sieraad. Een klein detail kan een groot verschil maken. Het leukt je look op waardoor je niet opgaat in de massa.

Sieraden komen in alle vormen en maten, denk aan ringen en oorbellen die vaak een subtiele glimmer zijn in je totaalplaatje, tot haarstukken en opvallende kettingen die soms nog meer in het oog springen dan de rest van je kleding. Kunstenaars en ontwerpers verzinnen soms sieraden die zelfs de categorieën als ketting overstijgen. Zo bestaan er grote ontwerpen die van je arm naar je hals gaan, of gecombineerde hoofdstukken met halssieraden. Erg mooi, maar niet altijd even draagbaar.

Net als in de mode, gaan sieraden met de seizoenen mee. Grote ketens zoals de H&M, Vero Moda en zelfs de HEMA ontwerpen met hun collecties vaak bijpassende schoenen, sjaals en sieraden. Door deze te combineren met stukken uit de collectie kun je bijna de plank niet mis slaan wat betreft de laatste trends op sieradengebied! Aan de andere kant kun je in veel tweedehands winkels en vintage winkels unieke sieraden vinden die je naar eigen inzicht kunt combineren met alles uit je kledingkast. Een leuke uitdaging voor de creatievelingen onder ons.

Voor echte tijdloze sieraden en sieraden van merken die zich meer op kwaliteit richten ben je bij de juwelier aan het juiste adres. Zij hebben de mooiste materialen tot hun beschikking en het gekwalificeerde personeel kan voor elk budget en vele smaken een passend sieraad aandragen. Ook leuk als cadeau!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020