Excite

Missoni en Bugaboo maken de buggy hip!

Tegenwoordig hoef je je kind niet meer voort te duwen in een ouderwetse kinderwagen. De buggy’s die vandaag de dag te koop zijn ogen vele malen moderner. Maar toch, echt hip en oogstrelend is het allemaal niet te noemen. Daarom is het goed nieuws dat de Nederlandse maker van buggy’s Bugaboo en het Italiaanse modemerk Missoni de handen ineen hebben geslagen. De kinderwagen wordt stijlvol!

De Italianen hebben twee modellen onder handen genomen. De Bugaboo Bee is voorzien van een stoere overkapping met een leuke zigzagprint. Ook de kap van de Bugaboo Cameleon is modebewust gemaakt door Missoni. De vrolijke gekleurde blokjes die daarop te zien zijn lijken het patroon van dit jaar te worden. Om het geheel af te maken krijg je er ook nog een speciaal gehaakte kleedje bij, speciaal gemaakt door het Italiaanse modehuis. Missoni staat bekend om haar breiwerk, dat wereldwijd wordt gezien als een voorbeeld van Italiaanse stijl.

Beide bedrijven zijn erg tevreden over de samenwerking. "Het was erg leuk om aan dit project te werken. Kinderen zijn heel gevoelig voor patronen en kleuren," aldus Angela Missoni. Volgens Bugaboo-directeur Madeleen Klaasen streeft haar bedrijf er naar om verrassend uit de hoek te komen. "Deze samenwerking combineert innovatie op het gebied van kinderwagens met de opvallende kleuren van Missoni."

Wie nog niet helemaal zeker weet of het verstandig is geld aan de hippe kinderwagens te besteden, doet er goed aan om onderstaand filmpje te bekijken. Vanaf juli zijn de bijzondere buggy’s te koop.

Bugaboo meets Missoni from ...,staat on Vimeo.

Afbeelding: Flickr, gebruiker mandiberg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020