Excite

Miss Engeland terug het leger in

Miss Engeland legt haar kroon weer neer en pakt haar taken in het leger weer op. Katrina Hodge, ook al ‘Combat Barbie’ genoemd, heeft een jaar lang als schoonheidskoningin opgetreden en mocht haar kroon nu weer overhandigen aan de nieuwe winnares, Jessica Linley.

Hoewel de glitter en glamour van het Miss Engeland-bestaan natuurlijk aansprak, zegt Katrina altijd al te hebben geweten dat ze weer terug het leger in zou gaan. Ze is wel wat zenuwachtig, want ze heeft nu een jaar lang iets anders gedaan, maar ze heeft er wel weer zin in. Ze heeft haar baan als soldaat echt gemist.

De nieuwe Miss Engeland is inmiddels al helemaal opgenomen in het nieuwe leventje: zij is naar China afgereisd om mee te doen aan de Miss World verkiezingen. Dit evenement duurt een maand. De 21-jarige Jessica heeft hiervoor een jaar vrij genomen van haar studie.

Katrina denkt dat de nieuwe Miss een goede kans maakt op de titel. Ook hoopt ze dat Jessica in haar voetsporen zal volgen en ook echt veranderingen zal maken. Hodge was zelf verantwoordelijk voor het schrappen van de bikinironde. Ze heeft bovendien nog een aantal andere ideeën. Zo zou het leuk zijn als de verkiezing ook ruimte voor stemmen liet, waarbij mensen echt betrokken kunnen worden. Nu beslist de jury. Die betrokkenheid wordt overigens waarschijnlijk al iets beter, nadat voor het eerst sinds 22 jaar de verkiezing op TV is geweest.

Afbeelding: globalwhelming.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021