Excite

Miranda Kerr niet langer Victoria s Secret Angel

Na dagen van speculeren lijkt de knoop vandaag te zijn doorgehakt. Topmodel Miranda Kerr is niet langer als Angel verbonden aan lingeriemerk Victoria’s Secret. Het 29-jarige model brak met het wereld beroemde lingeriemerk omdat ze zich wil richten op andere projecten. Ze maakte het nieuws zelf bekend in de Sydney Morning Herald.

Reden vertrek Miranda Kerr

Toen het nieuws uitlekte werd er flink gespeculeerd over de reden van Miranda’s vertrek als Angel van Victoria’s Secret. Ze is immers al jaren één van de bekendste gezichten van het merk. Miranda zou een moeilijke reputatie hebben en bovendien lastig zijn om mee samen te werken. Kerr ontkrachtte de woorden zelf. “Ik denk dat iedereen die wel eens met mij heeft gewerkt, het met me eens zal zijn dat het niet waar is.”

Prioriteiten stellen

Miranda Kerr vertelt dat ze zelf heeft besloten om haar contract als Victoria’s Secret Angel niet meer te verlengen. “Het is een natuurlijke ontwikkeling”, aldus Kerr. “Ik ben al model sinds mijn 13e. Ik begin nu aan een nieuwe fase in mijn leven. Ik voelde dit al aankomen sinds de geboorte van mijn zoon. Ik realiseerde me dat ik prioriteiten moest gaan stellen.”

Drukke agenda

De beslissing zou ook samenhangen met de drukke agenda van het topmodel. Ze heeft geen tijd om zich voor langere tijd te verbinden aan het lingeriemerk. “Ik ben nu gewoon niet in de positie om langdurige contracten aan te gaan”, vindt Miranda. Victoria’s Secret vraagt de Angels om drie maanden per jaar vrij te maken voor de promotie van het merk.

Miranda in Victoria’s Secret show

Een bron laat weten dat Miranda nog wel in de Victoria’s Secret catwalk show van dit jaar te zien is en dat ze zich zal blijven inzetten voor het merk. Haar relatie met Victoria’s Secret neemt vanaf nu wel andere vormen aan. “Hetzelfde is gebeurd met Gisele Bündchen en Heidi Klum. Hun carrières ontploften waardoor ze andere aanbiedingen kregen die het moeilijk maakten om fulltime beschikbaar te zijn voor Victoria’s Secret,” vertelt een bron in de New York Post.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021