Excite

Milieuvriendelijke schoenen van Think

Wil je nieuwe schoenen kopen, maar heb je geen tijd om naar de stad te gaan? Online schoenen bestellen is erg handig voor mensen zoals jij, met een druk sociaal leven en weinig tijd om door de week te shoppen. In de nieuwe Think Store schoenenwinkel kun je vanuit je luie stoel schoenen bestellen. Je vindt er ook nog eens milieuvriendelijke leren schoenen. Het leer is namelijk zonder giftige stoffen gelooid. Echt vakwerk dus!

Milieuvriendelijke schoenen

Milieuvriendelijke schoenen passen helemaal in de tijd van nu, waarin rekening houden met je omgeving steeds belangrijker wordt. Die duurzaamheid komt terug bij Think schoenen. Met mooi leer en tijdloze modellen probeert het merk een steentje bij te dragen aan een betere wereld, zoals steeds meer modemerken doen. Om je voetmode mooi te onderhouden verkoopt het merk online onderhoudsproducten, zoals speciaal leervet en schoenencrème voor alle kleuren leer. Zo gaan je schoenen nog langer mee.

Handgemaakte schoenen

Bij de nieuwe Think Store worden alleen handgemaakte schoenen van het eigen merk verkocht. Dat is handig, want zo kan de kwaliteit gegarandeerd worden. Al het schoeisel wordt gemaakt in een specialistische Oostenrijkse schoenmakerij in Sauwald, waar vakwerk wordt geleverd. Daardoor zijn de schoenen van Think van een prachtige handgemaakte ambacht die je nog maar weinig ziet in de schoenenwinkels tegenwoordig.

Schoenen met goede pasvorm

Belangrijk bij schoenen is een goede pasvorm. Dat vinden ook de schoenmakers van Think. Daarom is bij alle ontwerpen rekening gehouden met de anatomie van de voet. Hakken zijn niet te hoog en de voetbedden ondersteunen de voet op de juiste plekken. Het grote oog voor het gezond houden van voeten is wat Think uniek maakt in zijn soort.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021