Excite

Met een colbert in een nieuw jasje

Het colbertje is weer helemaal terug van weggeweest. Weliswaar zijn de hedendaagse modellen iets moderner ontworpen, toch kun je ook met je oude colbertjes goed voor de dag komen. Kijk dus eens bij je moeder in de kast en trek dat oude colbert van haar eens flink uit het stof.

Goed voor de dag met een colbert

Wanneer het koude seizoen weer aanbreekt, mag hij eindelijk weer uit de kast: het colbert. Het colbert is een echte must-have voor de winter. Een colbert is een klassiek maar toch tijdloos kledingstuk en voor iedere situatie geschikt. Zwarte en grijze colbertjes zijn de meest handige kleuren om te hebben en je kan ze combineren met elke kleur mogelijk.

Zakelijk en dagelijks

Het colbert is een multifunctioneel kledingstuk. Zowel voor zakelijke gelegenheden als in het dagelijks leven kom je er goed mee voor de dag. Draag je colbert boven een pantalon met een bloesje eronder en je ziet eruit als een keiharde zakenvrouw. Wanneer je een leuk shirtje met een printje onder je colbert draagt boven een spijkerbroek, dan ben je hip en toch netjes.

Verschillende modellen

Het colbert is in verschillende modellen verkrijgbaar. Zo zijn er boyfriend colbertjes waarbij het jasje iets langer om de heupen is en wat wijder van model. Voor het vrouwelijke effect zijn veel van deze boyfriend modellen wel getailleerd. Het colbert met schoudervulling is ook helemaal terug van weggeweest. Voor een echt eighties gevoel combineer je dit model met een shirtje met een wilde print. Het geruite colbert combineer je met simpele shirtjes om het accent op de kleuren van je jasje te leggen.

Kies het perfecte colbert

Let bij aankoop van een colbert wel op je postuur. Heb je wat bredere schouders, dan kun je met een colbert met rechte mouwen je schouders smaller doen lijken. Wanneer je brede heupen hebt is een getailleerd colbertje ideaal om je slanker te doen lijken. Wanneer je je gehele outfit in dezelfde kleur draagt, lijk je nog slanker.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021