Excite

Onschuldige maagden en verleidelijke vamps: ondergoed en lingerie in 2011

Het nieuws dat een bh in ontwikkeling is die door het gebruik van magneetjes met een klap in de handen opengaat, maakt waarschijnlijk veel mannen blij. Zal het geklungel met haakjes binnenkort voorbij zijn? Wij zijn er nog niet zeker van dat deze uitvinding een succes wordt. Het zijn nog altijd de dames die lingerie dragen, en of het makkelijk is uit te trekken, is wel het minst belangrijk.

Zeker op dagen als Valentijnsdag stijgt de omzet van de verkoop van lingerie met zo’n 20%, wat maar aangeeft dat we het net zo belangrijk vinden wat er onder onze kleding zit, als hetgeen we er bovenop dragen. Met het juiste setje lingerie kan een vrouw in de huid kruipen van het onschuldige, maagdelijke meisje, of de sexy vamp die geen man kan weerstaan...

Inmiddels wereldberoemde ondergoedontwerpers als de Nederlandse Marlies Dekkers doen niet onder voor ontwerpers van ‘gewone’ merkkleding. Merken als Sapph, Passionata en Chantel zijn onder de lingerieliefhebbers wel bekend. De grootste in ondergoed is misschien wel Victoria’s Secret, die we allemaal kennen van haar spectaculaire shows met de ‘angels’ van Victoria.

De lente en zomer van 2011 staan wat lingerie betreft in het teken van kleur en glamour. De tijd dat de ondergoedfabrikanten het bij zwart, wit en huidkleur hielden, zijn godzijdank voorgoed voorbij. Kleur is in en heerlijke materialen als zijde, tule en kant worden weer volop gebruikt.

Onderbroeken zullen dit seizoen over het algemeen wat groter te worden. Veel vrouwen zijn blij met dit nieuws, dat betekent dat de tanga en de strings plaats mogen maken voor comfortabele slipjes en zelfs navelhoge broekjes. De bh's hebben daarentegen cups die wat meer mogen onthullen. Push-up bh's en beugel bh's zullen nooit uit de mode verdwijnen, maar daarnaast gaan we ook mooie bh's in kant en tule zien die dan misschien wat minder ondersteuning geven, maar wel verschrikkelijk sexy zijn. Laat die lente maar komen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker filmismylove

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021