Excite

Meisjeskleding bij SuperTrash

De catwalk show van SuperTrash is ieder jaar weer een feestje, maar zaterdag maakt ontwerpster Olcay Gulsen er wel heel iets bijzonders van op de Amsterdam Fashion Week. Ze presenteerde meisjeskleding van SuperTrash Girls. Met piepjonge modellen tussen vier en twaalf jaar oud liepen er ware professionals over de glitterende catwalk. Olcay Gulsen is natuurlijk supertrots op de modellen, en op haar collectie.

Collectie SuperTrash Girls

De meisjeskleding van SuperTrash Girls is geïnspireerd op Hawaï en bestaat uit drie verschillende thema’s: Water Princess, Birds of Paradise, en Surf Diva. Dat resulteerde in veel kleur: zowel neon als pastels, vogelprints en een rijke variatie aan verfijnde stoffen. Natuurlijk waren er ook veel meisjesachtige accessoires, zoals felgekleurde hoedjes en petjes, handtassen en flitsende zonnebrillen.

De collectie van SuperTrash Girls bestaat uit baseballjassen, lange en korte jurkjes, gekleurde strakke spijkerbroeken, jumpsuits en sneakers. Voor het regenachtige klimaat is ook gedacht aan transparante regenjasjes en bedrukte parka’s.

Front row

Zoals bij iedere modeshow zat ook zaterdag de front row vol met belangstellenden. In plaats van modeprofessionals en bekende Nederlanders, zaten kinderen van de bekendste gezichten van de modeweek op de stoelen. Ook jonge bloggers waren uitgenodigd voor de show. De show werd muzikaal ingelijst door zanger Monsif, zangeres Souhaila en DJ Joost van Bellen.

Olcay Gulsen en SuperTrash Girls

Volgens de traditie van SuperTrash, liep Olcay Gulsen ook bij SuperTrash Girls aan het eind van de show met haar modellen nog een keer de catwalk op. Samen ontvingen ze luid applaus.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021