Excite

Een leuk meisjes zwempak: de trends en de koopjes

2011: trends voor een meisjes zwempak

Prints zijn dit jaar volop in de mode. Lekker vrolijke, drukke en opvallende prints komen terug in de kleding van kinderen en dus ook in de zwemkleding.

Voor de jongens wordt gekozen voor een zwembroek met bijvoorbeeld strepen van een zebra. Bij strepen kun je ook denken aan Bretonse strepen die ook deze zomer terug komen in de kinderkleding.

De meisjes kiezen voor bloemen in allerlei variaties: van klein tot groot, van grafisch tot exotisch. De badpakken zijn daarnaast kleurig. Felle kleuren, zoals geel, kunnen prima in dit seizoen. Helemaal in combinatie met de bovengenoemde bloemen. Maar ook badpakken met kleine bloemetjes en lieve pastelkleurtjes zijn populair deze zomer. Deze zul je niet veel op badkleding vinden. Dit soort printjes vindt je vooral op de zomerjurkjes.

Veiligheid

Naast dat die kleurige badmode leuk is om te zien, is het ook handig wanneer je dochter als enige in een geel badpak rondloopt. Wanneer ze zo'n opvallend zwempak aan heeft, heb je haar zo gevonden op het strand. Bij het zwemmen is het verstandig de kinderen in te smeren en als het kan een t-shirt aan te doen. Deze t-shirts kun je ook in veel kleuren kopen en dan is het herkennen van je kind nog gemakkelijker.

Een zwempak kopen

Wanneer het zwemseizoen aanbreekt en de buitenzwembaden hun deuren weer openen, kun je je hart ophalen aan de hoeveelheid zwemkleding die in de winkels verschijnt. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor de kleintjes. Het is handig om je kind mee te nemen bij het kopen van badkleding. Je wilt immers toch ook dat je kind een zwempak mooi vindt?

Bij zwempakken voor kinderen kun je kijken in winkels als H&M en C&A, maar ook Zeeman en Hema hebben een hoop aan zwemkleding. Daarnaast zitten er in de meeste plaatsen winkels waar ze alleen kleding voor kinderen verkopen. Denk aan winkels als Villa Happ. En ook online is genoeg te vinden. Kidsnzo.nl is zo'n webwinkel die leuke badkleding voor kinderen verkoopt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020