Excite

De meisjes zomerjas van 2011: een pittige jas voor ieder weertype

Meisjes zijn deze zomer helemaal hip in hun zomerjas in 2011. Ook jouw dochter kan er stoer en meisjesachtig uit zien. De meisjes zomerjas is in 2011 vrolijk van kleur, maar heeft ook mooie prints. Deze zomer kunnen meisjes kiezen voor een sportieve stoere jas of een klassieke nette meisjes jas. Hoe dan ook, de meisjes zomerjas heeft pit deze zomer.

Casual met spijkerjas

Meisjes die van makkelijk, veilig en eenvoudig houden kunnen nog steeds een mooie spijkerjas aanschaffen. Een spijkerjas kan je overal bij dragen, op een trainingsbroek maar ook op een rokje of jurkje. Het is altijd handig een spijkerjas bij hand te hebben. De Hollandse zomer is nooit verzekerd van droog weer. Met een spijkerjas ben je beschermd tegen de onverwachte regen op een warme zomerdag.

Trenchcoat

Ook de meisjes dragen deze zomer een trenchcoat. Voor de jonge meisjes heb je trenchcoats in verschillende felle kleuren, met kleurige prints, maar ook in de basiskleuren zwart, wit of beige. Met een trenchcoat ben je optimaal beschermd tegen regen en wind. Natuurlijk hoop je niet dat dit nodig is in de zomer. De trenchcoat is ook de perfecte jas voor nette gelegenheden. Wanneer jouw dochter in jurkje gekleed naar een feestje moet, is de trenchcoat de perfecte jas voor in de koele avond.

Sportief, lang of kort

De zomer is het seizoen wanneer de kinderen het meeste buiten spelen. Een makkelijk zittende jas is voor kinderen het meest ideaal. Voor meisjes die veel in bossen en parken spelen is een lange regenjas perfect. Deze jassen sluit je af met een rits, hebben een (afritsbare) capuchon en zijn gemaakt van waterbestendig materiaal. De jassen hebben voldoende zakken waar je kind makkelijk sleutels en dergelijke kwijt kan. Ook zijn er korte jacks voor meisjes. Deze jacks vallen boven het middel, de rits sluit tot aan de kin of tot aan de hals en hebben ook voldoende zakken. Beide jassen zijn in vrolijke kleuren verkrijgbaar maar ook in de basiskleur zwart.

De zomer is altijd een moeilijk seizoen om een jas voor te kopen. Het kan op een dag behoorlijk wisselen van weer. Kies de jas waar jouw dochter zich het prettigst in voelt en die haar goed beschermt. Meisjes kunnen eigenlijk elke zomerjas dragen in 2011.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020