Excite

Neerlands trots Marlies Dekkers

De Brabante Marlies Dekkers is een Nederlands ontwerpster van lingerie, badkleding, zonnebrillen en andere ondermode. Er bestaat ook een herenlijn. Haar lingerie was onder meer te zien in de film van de Amerikaanse serie Sex and the City. Bekende filmsterren uit binnen- en buitenland zweren bij de setjes van Marlies.

Marlies Dekkers kenmerken

Marlies Dekkers lingerie staat bekend om het strakke lijnenspel door middel van een web van bandjes. Het heeft iets weg van bondage, maar is ontzettend comfortabel voor iedere maat. Dekkers werkt met verschillende materialen en verwerkt vaak transparante doorkijkjes in de lingerie. Als ontwerpster heeft ze zich ingezet voor sexy en draagbare lingerie voor vrouwen met een grote cupmaat. De vroege Marlies Dekkers is zwart, maar tegenwoordig werkt ze ook met andere kleuren als rood en wit en meerkleurige stoffen. De klassieke Marlies Dekkers ontwerpen hebben het label Undressed by marlies|dekkers en de naam marlies|dekkers is gereserveerd voor de luxere ontwerpen.

Verkooppunten Marlies Dekkers

Als je een echte Marlies Dekkers wilt aanschaffen, hoef je niet ver te zoeken. Marlies Dekkers heeft in Nederland negen winkels: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht, Breda, Nijmegen. Voor liefhebbers in het buitenland heeft Marlies Dekkers een winkel in België (Antwerpen), één in Frankrijk (Parijs) en één in Duitsland (Keulen). Daarnaast is Marlies Dekkers wereldwijd bij zo'n duizend verkooppunten te vinden, waaronder een aantal in het Midden-Oosten.

Samenwerking Marlies Dekkers en Hunkemöller

De lingerieketen Hunkemöller en Marlies Dekkers gingen een samenwerking aan, waarbij Marlies Dekkers een lijn ontwierp in haar eigen traditie onder de naam Seduced. Helaas voor de liefhebbers was dit een eenmalige samenwerking.

Marlies Dekkers boeken

In 2003 kwam het boek 33 Propositions uit. Het is een samenwerking met schrijfster Meghan Ferril en bevat foto's van lingerie gecombineerd met teksten over erotiek en schoonheid. Samen met Heleen van Royen schreef Marlies Dekkers Stout - Over flirten, succes, macht, lingerie en erotiek. Bekende Nederlandse vrouwen beantwoorden vragen over de onderwerpen in de titel van het boek.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020