Excite

Marc Jacobs verdedigt Kate Moss’ verschijning bij Louis Vuitton

Kate Moss wist tijdens haar verschijning op een Louis Vuitton-show nogal wat aandacht te trekken. Niet alleen stak ze een sigaret op terwijl het niet-rokendag was, ook leek duidelijk zichtbaar dat het topmodel last had van cellulitis. Volgens Marc Jacobs was dit helemaal niet erg en was Kate weer het toonbeeld van perfectie.

Marc Jacobs is de creative director van Louis Vuitton en heeft een sterke voorkeur voor Kate. Ze wordt niet voor niets als een van de mooiste vrouwen ter wereld gezien hebben. De collectie zou Kate op het lijf geschreven zijn, waardoor ze ook zonder moeite de show kon lopen.

Jacobs was sowieso erg enthousiast over de show, die op een SM-thema gebaseerd was. Sommige modellen droegen handboeien, terwijl anderen op heel andere manieren geboeid leken. Ook Naomi Campbell deed mee aan de show. Zij droeg wat onschuldiger outfits en viel daarmee iets minder op dan Kate.

De show was tot in de details uitgevoerd en dat moest volgens Jacobs ook wel: een show rondom een thema als fetish moet wel helemaal tot in de puntjes in orde zijn, anders zou het niet logisch zijn.

Kate zal overigens niet wakker hebben gelegen van het commentaar op haar figuur; ze verschijnt wel vaker onflatteus in beeld en krijgt nog steeds jaarlijks miljoenen voor haar werk, dus ze zit er nog altijd beter bij dan veel anderen!

Afbeelding: Flickr account FLA*PESSOA

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021