Excite

Helemaal Sex and the City met Manolo Blahnik

Het merk Manolo Blahnik is natuurlijk helemaal hot geworden dankzij Carrie Bradshaw in Sex and the City. Dapper wandelde deze pittige tante altijd op haar hoge hakken door het gure New York. Weer of geen weer, als Manolo Blahnik mooi stond onder een outfit, dan droeg Carrie ze. En met Carrie ook vele andere vrouwen.

Pumps van Manolo Blahnik

Manolo Blahnik kwam natuurlijk helemaal in de spotlight toen de dames van Sex and the City al wiebelend op de stilettohakken door het beeld van de televisie liepen. Dankzij de serie werden de schoenen een symbool van stijl en mode en wilde iedereen wel een paar in haar bezit hebben. Manolo Blahnik is een van oorsprong Spaanse ontwerper die werd geboren op de Canarische eilanden. De schoenengoeroe begon zijn carrière als fotograaf maar werd door de Amerikaanse Vogue gevraagd om schoenen te ontwerpen voor een modereportage. Sindsdien is zijn naam alleen maar bekender geworden en kreeg hij ook wereldwijd fans dankzij Sex and the City. Zijn schoenen worden tegenwoordig wereldwijd verkocht.

Draagbare Manolo's

Hoewel de stilettohakken van Manolo Blahnik echt hebbedingen zijn, is er met het draagcomfort nogal wat te stellen. Omdat de hakken erg hoog zijn, kunnen de meeste vrouwen de schoenen niet langer aan dan een paar uur. Maar dit is geen probleem, want wie mooi wil zijn moet tenslotte ook pijn lijden. Wil jij in Nederland jouw eigen paar Nanolo's aanschaffen, dan moet je in Amsterdam zijn bij de winkel Beauty Links. Hier kun je de schoenen voor de originele prijs krijgen. Prijzen variëren van 500 tot 1.000 euro voor een paar schoenen.

Tweedehands manolo's

Natuurlijk zijn Manolo Blahnik's een enorme investering, maar iedere fashionista moet op zijn minst een paar in haar kast hebben. Zit jij net wat krapper bij kas, dan kun je gelukkig ook je slag slaan op het internet. Op veel websites, zelfs via marktplaats, worden tweedehands Manolo's te koop aangeboden voor soms maar de helft van de prijs!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020