Excite

Manolo Blahnik komt met tassenlijn

  • © Getty Images
Ontwerper Manolo Blahnik, die vooral bekend werd gemaakt door Sarah Jessica Parker's karakter Carrie in Sex and the City, komt met een eigen tassenlijn. De ontwerper, die zich tot nu toe alleen bezighield met schoenen, heeft voor het eerst een lijn met tassen opgesteld. Deze lijn bestaat uit maar liefst twintig felgekleurde exemplaren. Volgens de 72-jarige ontwerper is de collectie bedoeld voor de moderne vrouw, die er een mooi avondje mee uit kan.

De ontwerper heeft alle tassen voorzien van leuke, kleine details. Dat doet hij ook graag bij zijn schoenen en wat hem betreft zijn de tassen een uitbreiding van de stijl die ook in zijn schoenen terug te vinden is. De tassen zijn dus verkrijgbaar in allerlei felle kleurtjes, beschikken over details van Swarovski en worden verkocht met een vanafprijs van 1850 euro.

Blahnik maakte dit nieuws bekend aan Vogue, dé stijlbijbel voor tal van vrouwen over de hele wereld. De kans is dan ook groot dat de collectie een groot succes gaat worden. Blahnik zegt vooral geïnspireerd te zijn door mooie vrouwen, zowel van tegenwoordig als uit het verleden. Dankzij een aantal uitzonderlijke meesters in Italië, wist hij met prachtige uitvoeringen te komen.

Blahnik vindt het belangrijk dat dingen vooral mooi zijn. Hij had dan ook geen haast met het opzetten van deze collectie. De uitvoering was veel belangrijker en daarmee is hij nu zo ver, dat hij helemaal tevreden is. Op het moment heeft hij nog geen plannen voor het maken van andere accessoires, maar dat kan altijd nog komen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021