Excite

Mannenpantalon is nieuwste trend

De mannenpantalon is de nieuwste trend. Voor vrouwen welteverstaan. Bovendien gaat het niet om de gewone pantalon voor mannen, maar een iets elegantere versie ervan. Speciaal gemaakt voor vrouwen.

Op de catwalk zien we dit seizoen voldoende pantalons. De belangrijkste stijl die we kunnen ontwaren, is klassiek met een beetje mannelijk. Dit staat helemaal haaks op lengtes en schreeuwerige prints. Met de pantalons verleg je de aandacht weer naar je benen, die dankzij de hoge taille een stuk langer lijken.

De mannenpantalons wisten al eerder hun weg te vinden in de kast van vrouwen: Marlene Dietrich was de eerste ster die de mannelijke pantalons een erg vrouwelijke twist wist te geven. Toen was haar kledingkeuze nog erg controversieel, maar tegenwoordig kijken we daar niet zo erg meer van op.

Veel vrouwen zullen blij zijn met deze ontwikkeling, want deze nieuwe trend laat weinig ruimte over voor de skinny jeans, die niet voor elk figuur even flatterend was. De mannenpantalons laten wat meer ruimte rond de benen, waardoor je al snel een stuk slanker lijkt. Je kunt met de pantalon twee kanten op: in combinatie met een aantal eenvoudige stukken ziet de pantalon er erg chic uit en kun je jezelf hier prima in op je werk vertonen. Met felle kleuren heb je direct een heel trendy look en zul je ook op een leuk terrasje niet misstaan.

Afbeelding: Flickr account salty_soul

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021