Excite

Mannen opgelet: nieuwe Louis Vuitton collectie!

Nu de zomer echt op een eind begint te lopen, komen de verschillende grote modehuizen alweer met hun herfst-/wintercollecties. Dat geldt ook voor het Franse icoon Louis Vuitton. Eén stuk springt echt uit de collectie: de prachtige Monogram Revelation Keepall 45.

De Monogram Revelation Keepall 45 is een opvallende zwarte tas van soepel kalfsleer. Het leer is geïnjecteerd met siliconen om er zo voor te zorgen dat het kenmerkende monogram van Louis Vuitton en de bijbehorende symbolen over de hele tas naar boven wordt gehaald. Deze techniek is geïnspireerd op scarificatie; het aanbrengen van een teken of merk op je huid door middel van snijden. Scarificatie wordt met name gebruikt door Afrikaanse stammen. Voor hen is het een soort ritueel dat hoort bij het volwassen worden.

Ook de binnenkant is gemaakt van een mooi en soepel kalfsleer. Deze is echter niet zwart, maar mooi donkerrood. Verder is de tas voorzien van een handig vakje dat met een rits af te sluiten is, een aparte sleutelhanger, een verstelbare (en verwijderbare) schouderriem, een bagagelabel en mooi zilvermessing beslag.

De tas is zo’n 45 centimeter lang, 27 centimeter hoog en 20 centimeter breed. Voor een kleine 4000 dollar kun je jezelf eigenaar noemen van dit mooiste stuk uit de nieuwe tassencollectie van Louis Vuitton! Heb je iets minder te besteden? Dan kun je altijd nog een gooi doen naar de Monogram Macasser Keepall 45 Bandoulière: zonder ‘scarificatie’-techniek, maar mét monogram van Louis Vuitton en verkrijgbaar voor een dikke 1300 dollar.

Afbeelding: The1986.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021