Excite

Mango gaat plus-size

De Spaanse modeketen Mango gaat een plus-size kledingcollectie lanceren in 2014. Dat maakte het merk maandag bekend. Mango verkoopt nu kleding tot damesmaat 42 (XL), maar Mango wil graag vrouwen met een maatje meer voorzien van hun stijlvolle en betaalbare kleding. Begin 2014 moet de eerste plus-size kleding van Mango te koop zijn, in een maatserie van 40 tot 52.

Violeta by Mango

De Mango plus-size collectie gaat de markt op onder de naam ‘Violeta by Mango’. De slogan van de collectie is ‘it suits me and I like it’. Hoe de kleding er precies uit gaat zien is nog niet bekend. Op de Facebook-pagina van het merk zijn ook nog geen foto’s gepubliceerd. Wel is bekend dat de kleding voor vrouwen wordt die zich aantrekkelijk, sexy en modebewust willen kleden, ongeacht hun kledingmaat. Volgens Mango hebben veertig experts van vrouwenkleding alles in de collectie gestopt om de Mango plus-size kleding comfortabel, vrouwelijk en modern te maken.

Webshop en winkels

Het blijft voor Mango niet alleen bij kleding, maar ook accessoires zullen onderdeel uitmaken van de plus-size collectie. De kleding is vanaf 15 januari te koop via de webshop van Mango. Vanaf 17 januari kun je de kleding aanschaffen in een aantal geselecteerde Mango-winkels, waaronder een aantal in Nederland!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021