Excite

Madonna ontwerpt zonnebril voor D&G

Madonna figureert niet alleen in verschillende modecampagnes, maar heeft nu in het ontwerpproces ook een belangrijke rol gespeeld. De zangeres ontwierp namelijk een zonnebrilcollectie voor Dolce & Gabbana. Eerder gaf Madonna al aan een kinderkledinglijn te gaan ontwerpen voor Macy’s.

In totaal ontwierp Madonna zes verschillende modellen, allemaal in een kenmerkende retrolook. Aan de zijkanten van de bril staat een aangepast Dolce & Gabbana logo: MDG. In een aantal modellen is de ‘M’ van Madonna nog versierd met wat mooie steentjes. De brillen zullen vanaf mei te koop zijn in de winkels van Dolce & Gabbana, maar ook bij de Sunglass Hut. Goedkoop zijn ze niet; voor een beetje Madge-bril betaal je al snel 180 tot 210 euro.

Madonna heeft inmiddels al bewezen dat ze ook veel invloed heeft op het gebied van mode. Eerder ontwierp ze samen met winkelketen H&M een speciale lijn, die in rap tempo uitverkocht was. Met de kinderlijn voor Macy’s doet ze mogelijk hetzelfde. Bovendien grijpt ze deze gelegenheid aan om haar dochter Lourdes het een en ander bij te brengen. Daarmee maakte ze namelijk de kindercollectie die onder de naam ‘Material Girl’ in de winkel zal verschijnen.

Het is de bedoeling om komende jaren in ieder geval nog één keer voor een vervolg op de collectie te zorgen. Daarnaast zal er in 2011 een serie met schoonheidsproducten uitgebracht worden, ook bij Macy’s.

Afbeelding: Flickr account Alessio85

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021