Excite

Madonna lanceert nieuwe kledinglijn

Volgende maand komt een nieuwe, exclusieve kledinglijn van Madonna uit. Dit keer zijn de kledingstukken niet gemaakt door enorme namen, maar heeft Madonna zelf, samen met haar 13-jarige dochter Lourdes, gezorgd voor de ontwerpen. De lijn zal Material Girl gaan heten en doet sterk denken aan de kleding die Madonna zelf in de jaren ’80 en ’90 droeg.

Lourdes, of Lola, zoals ze graag genoemd wordt, blijft graag op de hoogte van wat er speelt in modeland. Door films en muziekclips te kijken, weet ze wat er op het gebied van mode wel en niet kan. Die kennis en haar persoonlijke smaak heeft ze gebruikt voor de creatieve kant van het ontwerp van de lijn.

De collectie draait om de combinatie van mannelijke en vrouwelijke elementen, die juist in de jaren ’80 zo populair was: minirokjes, jurkjes, laarzen, tassen en sieraden, gecombineerd met bijvoorbeeld oversized shirts en legerschoenen. Door materialen, stijlen en verschillende elementen met elkaar te mixen, is er een collectie ontstaan die het bijna makkelijk maakt om morgen je kleding aan te trekken: pak gewoon een paar lagen over elkaar, en je zit altijd goed.

Lourdes heeft een speciaal blog geopend om mensen op de hoogte te houden van de introductie van de lijn. Madonna blijft in deze campagne enigszins op de achtergrond, omdat de trendy lijn bedoeld is voor jonge meiden. Het is nog niet bekend of Lourdes ook publiciteitsfoto’s zal maken om de lijn aan te prijzen.

Afbeelding: Flickr account Joaomagagnin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021