Excite

Maasmechelen outlet: altijd een bezoek waard!

Maasmechelen outlet werd niet specifiek genoemd in een onlangs uitgezonden reportage van de VRT. De makers hadden de handel en wandel van outlets onderzocht. De eindconclusie in het kort samengevat: outlets met veel stock bieden speciale, goedkopere collecties aan. Of anders gezegd: als de winkel propvol T-shirts, hemden, broeken en wat dan ook ligt, in alle maten en kleuren, dan mag je ervan uitgaan dat de collectie speciaal gemaakt is voor outlets. De prijzen zijn dan wel erg verminderd maar de kwaliteit ook. Dat werd in de reportage duidelijk aangetoond. Verrassend was ook dat 'de merken', en niet van de minste zoals Calvin Klein en Armani, ongeveer 50% van hun omzet haalden uit de outletstores.

Maasmechelen

Officieel het deze winkeltempel 'Maasmechelen Village' met als ondertitel: 'Chic Outlet shopping'. De vestigingsplaats is heel goed gekozen: vlak bij de afrit van de autosnelweg richting Nederland, Duitsland en goed bereikbaar uit (Belgisch) Limburg en Luik. En voor het kooppubliek vanuit Brussel is er een heuse shuttle. Online reserveren, met host aan boord, gratis glas champagne, vip-dagpas en dat alles voor maar € 10 voor een volwassene. Geef toe: daar kun je zelf niet voor in de auto stappen!

Openingsuren

Op weekdagen van 10 tot 18 uur. Weekend: van 10 tot 19 uur. Wel rekening houden met de officiële verlofdagen zoals Allerheiligen (1 november), 11 november, Kerstmis, Pasen en Paasmaandag en 11 juli. Check even de website voor je een shoppingdag plant.

Welkom service!

Als shopper word je verwend! De ruime parking is gratis. Op drukke dagen zijn er zelfs parkeerwachters voorzien. Heb je een rolstoel nodig? Of ben je de kinderwagen vergeten bij vertrek thuis? Geen probleem: beide hulpmiddelen zijn gratis ter beschikking in het 'Welkom' center. Voor de kids is er bovendien een speeltuin. Heeft de baby verzorging nodig? Naast de toiletten zijn er verwarmde verzorgingskamers.

Merken

Alle internationale modehuizen met naam en faam hebben een outletboetiek tegenwoordig. Merken als Armani, Alexander McQueen, Gucci, Givenchy, Ralph Lauren, Dior, Dolce Gabbana, Burberry, Versace, YSL, Prada, Valentino en Westwood worden op deze manier betaalbaar voor elke fashionata. Deze opsomming is dan nog maar beperkt. In totaal vertegenwoordigt dit soort 'Chic Outlet Shopping' zoals Maasmechelen om en bij de 50 merken. En in het buitenland kun je terecht in Londen, Dublin, Parijs, Madrid, Barcelona, Milaan/Bologna, Keulen, Frankfurt en München.

Fun shopping!

Een bezoek aan Maasmechelen Village is een dagje uit. Je zit niet de hele dag binnen, eten en drinken naar keuze en als je verstandig omspringt met de plattegrond kun je in één shoppingdag die boetieks afhandelen die je in elk geval wil bezoeken! En of de collectie dan authentiek of 'special outlet' is, wat maakt het uit?

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020