Excite

Maak een statement met een korte trouwjurk

Een korte trouwjurk is niet een optie waar menig vrouw aan denkt in haar zoektocht naar de jurk van haar dromen. Toch is een korte jurk helemaal geen nieuw of raar idee. Zo werd er in de jaren 30 regelmatig getrouwd in een kort kleedje. Daarnaast is een lange jurk niet iets wat veel vrouwen op een dagelijkse basis dragen. Waarom dus geen korte trouwjurk? In dit artikel geven we je vier argumenten.

1. Korte trouwjurk is goedkoper

Een korte trouwjurk is vaak goedkoper dan een lange jurk. De simpele reden daarvoor is dat er minder stof nodig is om een korte bruidsjurk te maken. Ook materialen zoals hoepels en tule zijn onnodig bij een korte trouwjurk.

2. Korte trouwjurk is makkelijker

Een korte trouwjurk is makkelijker ‘in gebruik’ dan een lang model. Het is makkelijker te vervoeren als je bijvoorbeeld een bruiloft in het buitenland hebt gepland. Maar denk ook aan de voordelen op je bruiloft. Met een korte trouwjurk kun je zelf naar de wc én kun je zonder problemen de dansvloer op!

3. Aandacht op schoenen en benen

Een lange trouwjurk bedekt vaak je benen en je schoenen. Dat is natuurlijk erg zonde als je prachtige benen hebt. Ook schoenen-addicts zullen blij zijn met een korte jurk, want er is geen betere manier om je trouwschoenen in het zonnetje te zetten dan met een korte trouwjurk.

4. Trouwjurk opnieuw dragen

Vaak is een trouwjurk een enorme investering. Het is dan ook jammer dat de een trouwjurk maar één keer in je leven draagt. Een korte bruidsjurk heeft doorgaans een minder formele look dan een lange trouwjurk, waardoor je een korte trouwjurk best opnieuw kunt dragen. Naar een doop bijvoorbeeld, of een afstudeerfeest. Zo houd je ook nog eens de mooiste dag van je leven in herinnering.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021