Excite

Waar kun je goedkope Louis Vuitton tassen kopen?

Het merk Louis Vuitton is al ruim 150 jaar oud. Ook nu zijn Louis Vuitton tassen nog erg populair. Louis Vuitton staat voor luxe, kwaliteit en design. De prijzen liegen er dan ook niet om. Een paar honderd euro voor een echte Louis Vuitton tas is normaal.

Online Louis Vuitton tassen kopen

Voor een echte Louis Vuitton tas zal je naar bijvoorbeeld Amsterdam of Antwerpen moeten. Nieuwe en originele Louis Vuitton tassen worden namelijk niet online verkocht. Bij de verschillende webwinkels kom je alleen kopiën tegen. Houd hier erg in, want sommige sites zijn hier onduidelijk in! De meeste tassen zijn niet van echt te onderscheiden, dus wil je een luxe tas, maar heb je hier niet teveel geld voor over, bekijk dan de volgende webwinkels eens.

Handtassen.com

Er zijn meerdere collecties in de stijl van Louis Vuitton, zoals Damier en Monogram. Bij Handtassen.com kun je gemakkelijk zoeken op de verschillende collecties. De prijs van een tas is gemiddeld honderd euro. Dit scheelt een hoop geld vergeleken met een echte Louis Vuitton tas!

Louisvuittonwinkel.com

Een andere mogelijkheid om kopie Louis Vuitton tassen te kopen is op Louisvuittonwinkel.com. Je kan op deze site zoeken op het soort tas, zoals handtassen, aktetassen en schoudertassen. De prijzen liggen gemiddeld rond de 200 euro.

Tweedehands Louis Vuitton tassen kopen

Wil je liever een echte Louis Vuitton tas, maar wil je niet teveel geld betalen, dan kan het een optie zijn om een tweedehands tas te kopen. Op sites als eBay, Bienvenu en Marktplaats worden regelmatig Louis Vuitton tassen aangeboden. Let er wel op dat het een originele tas is. Vraag bijvoorbeeld om het echtheidsdocument. Ook aan de prijs kan je het vaak al zien. Dertig euro is niet reëel voor een echte Louis Vuitton tas.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020