Excite

De collecties van Louis Vuitton

De beroemde tassen van Louis Vuitton kennen we bijna allemaal wel. Ze zijn goed te herkennen aan het bekende Louis Vuitton logo. Ook worden ze in groten getale nagemaakt en kun je voor weinig geld een namaak versie op de kop tikken. Louis Vuitton maakt echter nog veel meer artikelen dan de bekende tassen. Ieder seizoen brengen ze een nieuwe collectie accessoires, schoenen, tassen en kleding uit.

De tassen- en kledingcollecties van Louis Vuitton

De zogenaamde iconische tassen met het beroemde Louis Vuitton logo erop zijn misschien wel het meest bekende product van Louis Vuitton. Toch verkoopt het merk ook tassen waarop het Louis Vuitton niet zo prominent is weergegeven. Kenmerkend voor bijna alle tassen van het merk zijn de twee, meestal vrij korte handvatten waaraan de tassen gedragen kunnen worden. Louis Vuitton brengt ook ieder seizoen een nieuwe kledingcollectie uit. Voor het aankomende lenteseizoen wordt de vrouwenkledinglijn gekenmerkt door het gebruik van kant en doorzichtige stoffen. Er worden veel pastelkleuren gebruikt en ook wit is populair. Het bloemenpatroon is ook veel terug te zien in diverse kledingstukken. De collectie heeft iets onschuldigs en meisjesachtigs. De mannencollectie voor het lenteseizoen van 2012 is een eigentijdse en klassieke reisgarderobe en is uitermate geschikt voor de stijlvolle avonturier.

Accessoires en schoenen van Louis Vuitton

Louis Vuitton verkoopt zowel voor vrouwen als voor mannen een hele reeks aan accessoires. Van zonnebrillen en sjaals tot riemen horloges en sieraden. Het merkt verkoopt ook schoenen voor zowel vrouwen als mannen. Voor mannen heeft Louis Vuitton nette schoenen, slippers, sportieve schoenen, instappers en enkellaarzen in de collectie. De vrouwen kunnen bij het merk terecht voor nette schoenen, ballerina’s, instappers, sandalen, muiltjes, pumps, laarzen, enkellaarzen en sportschoenen. Louis Vuitton verkoopt ook nog kantoorartikelen, zoals stadsgidsen, reisdagboeken, agenda’s en pennen.

Veel meer dan alleen tassen

Bij Louis Vuitton kun je dus terecht voor veel meer dan alleen de bekende tassen. Ook als je op zoek bent naar nieuwe kleding, een nieuw paar schoenen, een mooie zonnebril of andere accessoires kun je heel goed bij het merk terecht. Ieder seizoen verkopen ze weer prachtige nieuwe producten. Louis Vuitton is dus veel meer dan alleen de iconische tassen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020